U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Programma
 

Ede Dweilstad derde zaterdag in juni

Standaard op de derde zaterdag in juni organiseert Kapel Decibel uit Ede het muziekevenement 'Ede Dweilstad'.  In 2021 zou het 19 juni worden, maar vanwege de coronacrisis moeten we het helaas weer uitstellen.

De nieuwe datum wordt 18 juni 2022 voor de 30e 'Ede Dweilstad'.

 

Ede Dweilstad staat bekend als het gezelligste dweilfeest uit de Food Valley, zonder wedstrijd element. Er wordt van 11:30 tot 16:30 uur door het centrum van Ede muziek gemaakt,

waarbij de balans tussen muciseren en zelf genieten hoog op de agenda staan.

Om 16:45 uur sluiten we gezamenlijk af met een twee ter beschikking gestelde actuele nummers. 

Uiteraard doen alle dweilorkesten uit de regio zo mogelijk mee, daarnaast nodigen we jaarlijks een wisselend scala aan muziekverenigingen uit. 

Elke kapel krijgt een tegemoetkoming in de onkosten en we proberen voor ca. 5 auto's per band parkeergelegenheid in het centrum te zorgen. Een begeleider van Kapel Decibel loopt op de dag mee,

zodat u zich kunt richten op de muziek en het publiek. Voor elke muzikant ligt een lunchpakket klaar en regelen we elk uur een consumptie, daarnaast zorgen we elk jaar voor een leuk aandenken. 

Voor suggesties of vragen over het programma, stuur een email aan organisatie@ededweilstad.nl

10.30-11.30 Ontvangst van de kapellen op het Kerkplein (tussen kerk en Scapino)
11.30-16:30 Kapellen spelen langs de route / podia in het centrum van Ede.
16.45 Gezamenlijke afsluiting op het kerkplein met 2 muziek nummers